dijous, 12 de gener del 2012

Ni Fiuuu, ni FU-AAAAA!!!!

Sacromonte Kings 29 - Ho Sen Team 57

Aquesta setmana el Sacros no han jugat. Tenien partit però ni tant sols es van presentar. Hi eren físicament a pista, però el seu esperit semblava que encara estigués de vacances. Allò no era un equip. Allò era una colla d'amics que havien quedat per fer unes canastes i unes birres.

El partit es va decidir al primer quart. Parcial de 4-25 i cap a casa. "Pescao vendido" que deia aquell. I al segon quart segon quart la cosa no va millorar gaire. Desapareguts en atac i amb una preocupant manca d'actitud defensiva, els kings van encaixar un 8-17 que situava el marcador al final dels primers 20 minuts en un escandalós 13-41. Inapel.lable.

A la reanudació, en un intent de millorar la patètica imatge donada a la primera part, l'equip va tirar de "vergüenza torera" i va provar de refer-se des de la defensa. I ho va aconseguir. Ajudats pel carrusel de canvis a l'equip contrari, que va voler donar minuts als jugadors suplents, els kings van poder imposar finalment el seu ritme de joc. No van millorar en atac, però com a mínim van frenar la sangria anotadora de Ho Sen Team, i van aconseguir que la pallissa no fos més gran encara.

El tanteig final de 29-57 reflexa perfectament el que va passar a la canxa. Ni atac, ni defensa. Ni Fiuuu, ni FU-AAAAA!!!! Ni encert, ni lluita. Res, ni la direcció del Dani des de la banqueta, ni la presència d'un espectador d'excepció, van servir per motivar als kings, que van ser més kings que mai. Kings sí, però kings collons!

Ara, això si, la capacitat de passar-s'ho bé que te aquesta equip no la té cap altra a la lliga. Al cinquè temps aquests paios son imbatibles. Doneu-los una pantalla gegant i el vídeo d'una foguera i ja teniu la festa assegurada. Kings craks!