dilluns, 11 de febrer del 2013

Intensitat, massa intensitat

Sacromonte Kings: 47 - Wild Pea: 69

Després de l'exhibició de la passada jornada Sacromonte s'enfrontava a l'equip més fort de la lliga i es podia notar força excitació a l'equip. Overbooking a la banqueta i moltes ganes de confirmar la progressió de l'equip. A més Wild Pea es presentava amb només 6 jugadors i tot feia pensar que la victòria estava a l'abast.

Els kings van sortir amb l'intenció de jugar amb molta intensitat i sobretot carregar el joc sobre els homes interiors per provar de desgastar al rival. El Gus i l'Ander van començar anotant mentre que la defensa li posava les coses molt difícils als homes de Wild Pea. El plantejament va funcionar fins a la meitat del quart. A partir d'aquell moment els kings van començar a perdre pilotes per culpa d'una excessiva precipitació i els nervis van començar a aparèixer. Tot i això es va arribar al final del quart amb un marcador curt, però força igualat: 12-14.

El segon quart va ser un autèntic desgavell. Wild Pea va a començar a moure molt millor la pilota i els kings es van veure obligats a recórrer a les faltes per provar d'aturar els que se'ls hi estava venint a sobre. Però va ser en atac on Sacromonte va patir de debò. Davant d'una defensa molt tancada els kings van començar a llençar triples sense gaire fortuna. Així, al minut 7' Wild Pea ja disposava d'un avantatge de 10 punts que van saber administrar amb certa facilitat fins que es va arribar a la mitja part amb un 25-35 al marcador.

El descans va servir per tranquil.litzar una mica els ànims i que l'equip es tornés a centrar. Els kings van canviar de defensa i van retrobar als seus homes alts en atac. El joc es va equilibrar força i un triple de Riki apropava a Sacromonte a només 6 punts: 30-36. La victòria semblava possible. Però als darrers 2' minuts del quart, 3 pilotes perdudes consecutives en atac van significar un parcial de 0-5 que va donar un màxim avantatge a Wild Pea de 41-52. L'esforç havia estat molt gran, però no havia servit de res.

El darrer quart va ser nefast. Massa nervis i molta precipitació. Els kings es van mostrar absolutament impotents davant d'uns Wild Pea que sabien al que jugaven, i que van controlar en tot moment el ritme de joc. A la pista només hi havia un equip i les diferències es van fer cada vegada més grans fins arribar al 69-47 amb el que es va acabar el partit.

21 boles perdudes. 21 atacs que es van convertir en possessions pel rival. Així no es pot guanyar cap partit. A això se li ha de sumar l'horrible percentatge de triples: 2 de 13!!! Definitivament no va ser el dia dels kings. Els hi van sobrar ganes i els hi va faltar la pausa necessària per jugar-li a un rival d'aquest nivell. Ara toca prendre nota de les errades i provar de millorar de cara al futur. Sisla!

Parcials: 12-14 / 13-21 / 16-17 / 6-17