dilluns, 28 d’octubre del 2013

Guanyadors

Sacromonte Kings 58 – Safakers 50

Els Kings tornen a imposar-se per veterania, i ja lideren la classificació conjuntament amb Virgen del Coro (pròxim rival) i Ho sen team.

Un altre cop un equip jove amb bones maneres, aquest cop potser no tant intensos com Anomalocaris, ni amb un jugador referent tant clar, però amb millor joc d'equip i millor control del rebot.

Tornava a tocar esforçar-se de valent, i els Payos van reproduir quasi el mateix guio que en el primer partit: Un primer quart impresionant, amb 22 punts i +7 al marcador, un segon quart amb pajara (parcial de 0-14), i un últim quart de veterans, dominant el ritme i rematant el partit.

Aquesta vegada, però, no vam anar tant al límit. El Parcial de 0-14 va ser per manca d'encert, però en cap moment va donar la sensació que el rival ens superés. Els homes exteriors van tenir un mal dia, però no es van encongir i van seguir tirant, fet que va obrir la zona i va permetre al joc interior tenir més facilitats, amb un Gus i Ander immensos fent moviments complementaris letals. A destacar també el partit del Marçal, que em els seus talls des del costat dèbil va diversificar el joc dels Sacros.

Els Kings comencen a consolidar-se com un equip guanyador que no deixa escapar els partits ajustats.

Costarà bastant més en el següent partit, contra Virgen del Coro, amb Ivan Corrales (http://es.wikipedia.org/wiki/Iv%C3%A1n_Corrales ) a les seves files. Un rival temible i alhora un al·licient i un partit per recordar.