dimarts, 19 de novembre del 2013

Desencertats

Ho Sen Team 53 - Sacromonte Kings 47

La crònica d'aquest partit és una mica estranya. I és que sense estadístiques, i amb una acta pràcticament il.legible no es pot fer gran cosa. Així que haurem de tirar de memòria tot el que l'alzeheimer ens permeti.

El que sí que recordo és que el primer quart va ser desastrós. Fins al minut 4' cap dels dos equips va anotar. I al minut 12' el marcador era de 9-5. Un espectacle, vaja! A partir d'aquí, Sacromonte va encaixar un parcial de 0-8 fruit d'un seguit d'errades en atac increïbles. I no és que els kings juguessin malament. El problema és que es van fallar masses cistelles senzilles. I aquestes errades van resultar decisives. Al final del quart, 17-5 al marcador i els kings molt tocats.

Al segon quart l'objectiu de Sacromonte era primer entrar al partit i després provar de retallar distàncies. El Cesc i l'Andrés es van posar les piles i van  protagonitzar un esperançador parcial de 6-0. Però Ho Sen Team van respondre ràpidament amb un parcial de 2-9 que els allunyava de nou al marcador: 26-13. A partir d'aquí l'intercanvi de cistelles va ser constant i es va arribar al descans amb un 33-21 que feia molt complicada la remuntada.

El tercer quart també va ser força equilibrat. Sacromonte anava agafant de mica en mica el to del partit. El balanç interior-exterior anava millorant, però els kings continuaven força desencertats en el tir. Tot i així van guanyar aquest parcial, encara que no van aconseguir retallar gaire el desavantatge: 46-35.

Tot i el nefast percentatge, els kings només estaven 11 punts avall. La victòria encara era possible. Així que Sacromonte va sortir disposats a fer un darrer esforç. Al minut 2' ja havien rebaixat la diferéncia a 7 punts: 45-39. I encara podien haver-se apropat més si haguessin encertats dos tirs lliures. Un triple d'Ho Sen Team i dos tirs lliures més fallats per Sacromonte van fer impossible l'heroica. Amb el partit ja decidit, Ho Sen Team es van relaxar una mica i van permetre dues cistelles als darres instants que van servir als kings per guanyar clarament el quart i maquillar una mica el resultat final: 53-47

Sense estadístiques no podem saber qui va ser el MKI del partit. Tot i això, jo diria que l'aportació del Cesc va ser fonamental per mantenir sempre a l'equip al partit. De totes maneres no calen estadístiques per veure que el percentatge de tir va ser horrible. 2 de 13 en tirs lliures!!! Així, per molt bé que es treballi en defensa, és imposible guanyar a cap rival.

El pròxim partit és contra Hostafranchs, un equip molt fort que ha vençut a tots els seus rivals tret d'Ho Sen Team. Caldrà posar-se les piles si volem tenir alguna opció de victòria.Sisla!

Parcials: 17-5 / 16-16 / 13-14 / 7-12