dimecres, 27 de novembre del 2013

No hi ha manera

Sacromonte Kings 40 - Hostafrancs 42

Després de dues derrotes consecutives, els kings s'enfrontaven a una de les seves besties negres: Hostafrancs. Un equip dur, amb jugadors molt competitius, que mai donen un partit per perdut. Sacromonte havia de millorar molt si volia tenir opcions de trencar aquesta ratxa negativa.

Els kings van començar el partit molt desencertats. Tan desencertats, que no va ser fins al minut 6' que els kings van anotar la primera cistella: 2-8. Aquesta cistella del patriarca va fer reaccionar a la resta de l'equip, que comandats per l'Andrés i l'Aleix, van ser capaços de donar la volta al marcador i acabar guanyant el quart amb un mínim avantatge de 15-13.

Al segon quart, Sacromonte va seguir en la mateixa línia. Molt forts en defensa, però absolutament negats de cara a cistella. Tan sols el Cesc i el Gus sumaven en atac, mentre que els homes exteriors eran incapaços d'anotar ni un sol punt. La part positiva era que els kings aconseguien frenar també l'atac d'Hostafrancs i arribar al descans amb un marcador favorable de 24-20.

El tercer quart podia haver estat un calc del segon de no ser per que Hostafrancs va endurir la seva defensa. Això va portar a Sacromonte moltes vegades a la línia de tir lliure. I els kings no ho van saber aprofitar. 5 tirs lliures fallats van permetre a Hostafrancs guanyar els seu primer parcial i apropar-se perillosament al marcador: 33-32.

Amb el partit tan igualat estava clar que les defenses havien de ser decisives. Els kings van endurir una mica més encara la seva defensa i gràcies a dues accions del Gus van aconseguir un màxim avantatge de 37-32. Semblava que la victòria estava a l'abast. Però 2 triples consecutius d'Hostafrancs i un seguit d'atacs fallats per Sacromonte van donar la volta al marcador: 37-40. Encara que gràcies a un 2+1 de l'Ustrell, els kingsvan tornar a empatar el partit: 40-40. Hostafrancs anotava el següent atac i es posava pel davant: 40-42. Sacromonte va tornar a fallar i els kings es van veure obligats a fer una falta per evitar una cistella facil. Hostafrancs va fallar els dos tirs lliures. Darrera pilota pels kings, que van atacar amb criteri i van trobar una bona posició de tir... L'Andrés va llençar per empatar i... La pilota no va entrar i es va consumar la tercera derrota consecutiva dels kings.

Uns percentatges de tir desastrosos: 4 de 14 en tirs lliures, 15 de 52 en tirs de 2, i 2 de 17 en triples. Però tot i nul encert de cara a cistella, els kings van tenir a les seves mans la possibilitat de guanyar el partit o com a mínim de forçar la pròrroga. I tot gràcies a una gran defensa que els va permetre dominar el rebot i tenir un balanç favorable de pilotes recuperades de 12/9. El MKI del partit va ser el Gus, que amb un 71% d'encert en tirs de 2 va ser l'únic que es va salvar en atac.

Al proper partit Sacromonte s'enfronta a Labios, un equip que porta una trajectòria molt irregular, segurament per que ha jugat més d'un partit amb baixes. A veure si tenim sort i venen curts d'efectius. Sisla!

Parcials: 15-13 / 9-7 / 9-12 / 7-10